Saturday, May 30, 2009

WELCOME!!!

This is my other blog exclusively to show what I owned in terms of Metal/Rock music. Please share your comment!

This works as a reference as well.

More ( a lot!) coming up later!

Some for viewing, some for trade, some for sale. No good offers refused!

p/s: please click on the photo for a bigger (and clearer) view.

8 comments:

  1. opocot.tt.. kau pon dah ader 2 blog ker (3 blog kalau aku tak silap). Kau ni kene angau cam bro fakir- fikr tu ker yg ader 4 juta blog. Ni tak termasuk kau nyer website, frienster, facebook dan apekejadh lagi ni. Memang la kau ni gile glamer. Bole blah la weii..

    ReplyDelete
  2. huh! blog koleksi la plak. bleh la tengok apa yang lu ada. bila masa lu pegi ngajar kat sekolah beb? makin rakus ni. harharhar!

    welcome to my nightmare

    ReplyDelete
  3. apa lg brader gayour, tunjuk la koleksi brader ngan mat tepet pulak :)

    ReplyDelete
  4. mangkuk statik,

    mana koleksi serbuk kari ayam sedunia tu? Kata nak list dalam blog?

    -------
    gayour,

    bila masa gua ngajar budak ni... heheheh

    ----------------
    anak liar,

    hahaha...

    ReplyDelete
  5. Wow, giler glamer tul lah MM ni. Hehe. Eh, MM aku mungkin tak dpt dtg gig ko kat Kuching nanti sebab mungkin clash ngan camping komander kesatria.

    -Catas-

    ReplyDelete
  6. best..aku baru perasan blog ko yang ni

    ReplyDelete
  7. lu memang betul2 metal la bro...dasyat la lu punya collection...

    ReplyDelete
  8. Salam ziarah. Sekadar pemberitahuan demi kesejahteraan hidup.

    Rancangan "Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net" kini, ke udara di screen komputer anda. Sertai & daftar sekarang. Kemasukan adalah PERCUMA...

    ReplyDelete